Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

JAN PRINTZ HAR FÅET DEN KONGELIGE BELØNNINGSMEDALJE

Fredag den 22.12.17, fik værkstedskoordinator Jan Printz, overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje i forbindelse med hans fratræden til pensionen. Jan har været ansat i virksomheden siden 29.11.76 og fik fuld fortjent, den flotte medalje overrakt af adm. direktør Carsten Madsen, ved en privat ceremoni i virksomheden.

Læs her artiklen fra Nordjyske: Den Kongelige Belønningsmedalje

PM ENERGI A/S har lavet aftale med "BAE Batterien" i Berlin om forhandling i Danmark ,Grønland og Island.

BAE Batterien GmbH (BAE), der er beliggende i Berlin, er en mellemstor virksomhed med en lang tradition inden for fremstilling af blybatterier. I mere end 115 år har BAE leveret pålidelig energi til verden. BAE stiller høje kvalitetsstandarder for sine produkter, som alle er certificeret til DIN EN ISO 9001, 14001 og 50001. Derudover er BAE certificeret i henhold til OHSAS 18001.

BAE's kerneforretning er produktion af stationære batterier, især hvor forsyning er meget vigtig, som for datacentre, hospitaler, og telekommunikation. BAE producerer ligeledes batterier til motorer og jernbane.

Mere information findes på brochure. BAE Info

BAE Batterien GmbH

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​

​​PM ENERGI A/S

Søndergade 4

9700 Brønderslev​

​Tlf: ​98 80 18 22

​Fax: 98 82 43 28​

​E-mail: pme@pmenergi.dk​