Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Døgnvagt​

​Vi har serviceafdelinger i både Jylland og på Sjælland, og er uheldet ude, kan du altid komme i kontakt med os​.

Vores døgnbemandede vagtordning gør, at vi er fremme inden for 2-3 timer, afhængig af hvor i landet problemet opstår.

Vi stiller krav til vores hovedleverandører om, at de skal stå til rådighed døgnet rundt, så vi kan minimere udetiden ved udskiftning af kritisk udstyr.

Vi er servicepartner 24 timer i døgnet - året rundt.

Har du brug for akut assistance?

Kontakt vores døgnbemandede vagtordning NU.

RING 98 80 18 22

Mandag-torsdag: 8–16

Fredag: 8-15:30

RING 31 63 33 51 efter vores normale åbningstider + weekend og helligdage

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​