Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

Her deler vi nyhederne om hvad vi foretager os i virksomheden samt om de spændende nye projekter, vi har i støbeskeen

Støtter Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling

Søndag d. 7. april 2019 var der for 33. gang landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. I den forbindelse valgte vi ved PM ENERGI igen i år at støtte indsamlingen med et beløb, der sammen med resten af Danmarks bidrag løb op i intet mindre end 33 millioner kroner - udelukkende indsamlet i forbindelse med landsindsamlingen!

Pengene går hovedsaligt til forskning (62%), patientstøtte (19%) og oplysning (16%), hvor de er med til at gøre en forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft, samt deres pårørende.

Opgradering af forsyningssikkerheden på Nyt Herlev Hospital

Vi har ved PM ENERGI landet en ny stor ordre i et spændende projekt med Nyt Herlev Hospital, omfattende otte generatoranlæg á 2.800 kVA, ventilation, køling, styringer og installationer.

Energy Supply DK har skrevet en artikel om d. 8. marts 2018.​

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​