Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

PM ENERGI skal levere generatoranlæg og UPS til Sygehus Sønderjylland i Aabenraa

I forbindelse med den fortsatte udvidelse af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, skal PM ENERGI A/S levere flere generator- og UPS-anlæg. I første fase af sygehusets udbygning blev der i 2014 installeret 2 generatoranlæg á henholdsvis 700 og 1250 kVA til nødstrømsforsyning. I denne omgang skal vi levere 2 generatoranlæg á 1250 kVA med blandt andet komplet tankanlæg, ventilation og udstødningssystem. Samtidig er vi også valgt som leverandør af 2 UPS-anlæg fra RIELLO UPS - begge fra den nye MultiPower 25 produktlinje. MultiPower-serien omfatter den eneste modulopbyggede UPS på markedet, hvor alle komponenter kan udskiftes UDEN at anlægget sættes i bypass. Det brugervenlige design giver ovenikøbet mulighed for, at man selv kan skifte moduler ved eventuelle fejl, da anlægget er sikret mod fejlbetjening. Brugermenu og samtlige tekster er på dansk, og betjeningen foregår via en 7 tommer touchskærm. Leveringen af generator- og UPS til Sygehus Sønderjylland vil ske i foråret 2019.

25 års jubilæum

​Senior projektleder Frede Mortensen, kan den 1. december 2018 fejre 25 års jubilæum hos PM ENERGI A/S i Brønderslev.

Frede Mortensen, maskinmester af uddannelse, startede den 1. december 1993 hos PM ENERGI A/S.

Hos PM ENERGI A/S har Frede alle årene arbejdet som projektleder for kraftvarmeanlæg og generatoranlæg. Han har arbejdet med projekter i mange størrelser og har også haft en del rejsearbejde i forbindelse med hans arbejde. Bla. har han rejst flere gange til Grønland.

Frede er en mand med god jysk humor. Han er hjælpsom, flittig, tålmodig og meget vellidt af sine kolleger.

I fritiden kører Frede gerne på motorcykel og rejser også gerne til udlandet på ferie.

billede af fm_edited

Stor UPS-ordre til hospitalssektoren

Vi kan med glæde meddele, at PM ENERGI A/S skal levere samtlige UPS-anlæg til det nye Aalborg Universitetshospital. I alt 22 anlæg á 250 kW, samlet 5,5 MW, skal frem mod sommeren 2019 installeres på det nye supersygehus. Sammen med vores italienske leverandør RIELLO UPS har vi lagt mange kræfter i projektet for at udvikle den optimale løsning i forhold til driftsøkonomi og strømforbrug. Integreringen af et aktivt filter i anlæggenes ECO mode funktion, sparer for eksempel energi, sideløbende med at strømmen fra nettet filtreres. Denne nyudviklede energibesparende feature udmønter sig i et minimalt tab og en meget høj virkningsgrad. De 22 UPS-anlæg af typen NXE 250 skal kobles sammen til 4 enheder, som placeres på hver deres lokation på sygehuset. UPS-leverancen er til Uggerly Installation, som har den samlede el-entreprise for det nye Aalborg Universitetshospital. Byggeriet af det nordjyske supersygehus forventes færdiggjort i 2020.

billede byggeri nau - endelignextenergy-nxe-riello-ups-3p-3p-dreiphasige-usv-anlagen-mit-250-und-300-kva-b23v5

Transportable anlæg:

Det er vigtigt at finde det rigtige anlæg for det anvendte håndværktøj.

SDMO har lavet test med håndværktøj fra Bosh, Hitachi, Makita og Spit.

Hent vejledning til anlægsstørrelse på nedenstående link.

Anlægsstørrelse - Håndværktøj

facebook-roundlinked-logo

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​

​​PM ENERGI A/S

Østergade 134

9700 Brønderslev​

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​