Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Åbent Hus

Vi holdt Åbent Hus fredag den 3. maj - og der var nok at fejre!

​Vi vil gerne sige tusind tak til alle de, der aflagde os et besøg på dagen! Det var en rigtig dejlig dag, med gode snakke og hygge. 

Dagen blev krydret med festlige indslag fra Café Kølbert, så vi vil også sige en stor tak til dem!

I foråret 2018 flyttede vi fra Søndergade til Østergade i Brønderslev. Efter diverse ombygninger og tilbygninger var vi i foråret 2019 klar til at invitere indenfor og vise de nye lokaler. Derudover skal det nævnes, at vores direktør, Carsten T. Madsen, i mellemtiden har haft 25-års jubilæum, hvilket vi selvfølgelig også gerne fejrede på dagen.

Derfor holdt vi Åbent Hus fredag d. 3. maj for kunder, leverandører, samarbejdspartnere, venner af huset og andre interesserede.

Man kunne komme og se lokalerne, generatoranlæg, UPS-anlæg, hilse på bekendte og være med til at markere dagen med os.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​