Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ledige stillinger

På denne side vil du kunne finde stillingsopslag, hvis vi søger specifikke medarbejdere, og derudover kan du læse om, hvordan det er at arbejde hos os - hvis det lyder som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har følgende ledige stillinger:

​​

Vi søger altid motiverede og kompetente medarbejdere.


Vi er altid på udkig efter dynamiske, nyskabende, målorienterede og erfarne medarbejdere, så du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, selvom vi ikke har et specifikt stillingsopslag slået op her på siden.

Såfremt du passer på ovenstående profil og er interesseret i en karriere hos PM ENERGI, er du velkommen til at sende en e-mail med dit CV til job@pmenergi.dk.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.​

PM ENERGI som arbejdsplads

​Hos PM ENERGI A/S ønsker vi ikke kun at være en arbejdsplads. Vi vil være et sted, hvor vores medarbejdere trives og tager hånd om hinanden.

Vi har stor tillid til medarbejderne. De får ansvar og lejlighed til at supplere deres uddannelse. Vi ønsker, at de skal være glade for at komme på arbejde og være stolte af det, som de beskæftiger sig med.

Vi har igennem årene oparbejdet en dygtig og stabil medarbejderstab, der sikrer kunden den bedste kvalitet og den bedste service.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​