Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyansættelser​

Det er med stor glæde, vi kan informere om, at vi har ansat fire nye medarbejdere for nyligt:

Nick Juul Simonsen er 28 år, uddannet smed, har tidligere været ansat ved PM ENERGI og startede igen d. 27. maj 2019.

Jan Larsen er uddannet Audi Diagnosetekniker i Hjørring, er ansat ved os som servicemontør og havde ligeledes første arbejdsdag hos os den 3. juni 2019.​

Peter Gregersen er 52 år, uddannet lastvognsmekaniker og har de sidste 14 år været ansat ved Volvo i Aalborg. Han startede ved os d. 3. juni 2019.

Jens Tøtterup Hansen er 36 år, uddannet automekaniker og er ansat ved os som PP tekniker. Han havde første arbejdsdag hos os d. 24. juni 2019.

Vi byder Nick, Peter, Jan og Jens hjertelig velkommen til PM ENERGI A/S.​

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​