Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

På denne side deler vi ind i mellem nyhederne om, hvad vi foretager os i virksomheden samt om de spændende nye projekter, vi har i støbeskeen​.

Du kan dog følge med i flere nyheder og historier, hvis du hopper ind og følger med på vores Facebook ------>

eller LinkedIn. På disse to profiler deler vi oftere store som små nyheder samt informationer om nyansættelser, leveringer af produkter hos kunder og stillingsopslag, når vi mangler nye medarbejdere.

Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling

Søndag d. 7. april 2019 var der for 33. gang landsindsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. I den forbindelse valgte vi ved PM ENERGI igen i år at støtte indsamlingen med et beløb, der sammen med resten af Danmarks bidrag løb op i intet mindre end 33 millioner kroner - udelukkende indsamlet i forbindelse med landsindsamlingen!

Pengene går hovedsaligt til forskning (62%), patientstøtte (19%) og oplysning (16%), hvor de er med til at gøre en forskel for de mange danskere, der bliver ramt af kræft, samt deres pårørende.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​