Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

På denne side deler vi ind i mellem nyhederne om, hvad vi foretager os i virksomheden samt om de spændende nye projekter, vi har i støbeskeen​.

Du kan dog følge med i flere nyheder og historier, hvis du hopper ind og følger med på vores Facebook ------>

eller LinkedIn. På disse to profiler deler vi oftere store som små nyheder samt informationer om nyansættelser, leveringer af produkter hos kunder og stillingsopslag, når vi mangler nye medarbejdere.

Stort jubilæum og pension

I fredags fik vi fejret Administrativ koordinator Birgitte Mortensen, der den 1. januar kunne fejre 25 års jubilæum. Vi fik også taget pænt afsked med overmontør Henning Sørensen, der efter godt 21 års ansættelse er gået på en velfortjent pension. Et stort tillykke til Birgitte og tak for et godt samarbejde til Henning 😊

bgl og hs

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​