Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

På denne side deler vi ind i mellem nyhederne om, hvad vi foretager os i virksomheden samt om de spændende nye projekter, vi har i støbeskeen​.

Du kan dog følge med i flere nyheder og historier, hvis du hopper ind og følger med på vores Facebook ------>

eller LinkedIn. På disse to profiler deler vi oftere store som små nyheder samt informationer om nyansættelser, leveringer af produkter hos kunder og stillingsopslag, når vi mangler nye medarbejdere.

Nyansættelse

Vi er glade for at byde velkommen til Kristian Hyldgaard Olsen der den 01.03.21, startede som Projektleder.

Kristian er et kendt ansigt hos PM ENERGI, da han i forbindelse med sin uddannelse til Maskinmester, har været i 9 måneders værkstedspraktik tilbage i 2017 og i efteråret 2020 skrev han sin bachelor opgave hos os.

Der er travlt i vores tekniske afdeling, så de første projekter er allerede overdraget til Kristian

Ta´ godt imod ham 

billede kho.

Nyansættelser

Vi er glade for at byde velkommen til Michael Nielsen, Projektleder, og Bjarne U. Pedersen, Montør. 

Michael har 13 års erfaring indenfor vores branche og bliver tilknyttet vores team på Sjælland, der nu tæller i alt 9 medarbejdere.

Bjarne har tidligere været ansat hos PM ENERGI og vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage. Denne gang skal han arbejde som Montør på vores værksted. 

Begge er allerede godt i gang med at arbejde på spændende projekter.

Ta´ godt imod dem.

billede mn.billede bup.

Nødstrømsspecialist vinder historisk hospitalsordre

​Den nordjyske nødstrømsspecialist PM ENERGI har sikret sig ordren på levering af ni generatoranlæg til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU).

Dermed står Brønderslev-virksomheden for hele nødstrømspakken til supersygehuset, da man tidligere også har vundet UPS-leverancen.

Carsten Madsen, direktør hos PM ENERGI, er godt tilfreds med at lande opgaven til NAU, og han kan samtidig notere sig endnu en sygehusreference på kundelisten. At det er en totalløsning, gør ikke tilfredsheden mindre.

- Inden for sundhedssektoren er det vores hidtil største projekt med både generatoranlæg og UPS-anlæg. Vi har lagt mange kræfter i projekteringen for at ramme præcis den løsning, der blev efterspurgt i udbudsmaterialet. Efter vi vandt kontrakten på de 22 UPS-anlæg i 2019, ville vi selvfølgelig også gerne stå for generatordelen, siger Carsten Madsen.

Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm PM ENERGI skal levere til Nyt Aalborg Universitetshospital. Supersygehuset på 170.000 kvadratmeter forventes at være fuldt funktionsdygtigt i 2023, men allerede nu er nødforsyningen godt på vej.

De ni generatoranlæg er under opbygning i produktionshallerne i Brønderslev og klar til levering i løbet af foråret.

Nødstrøm efter behov

PM ENERGI har også andre sygehuse i porteføljen. Der er tidligere leveret nødstrøm og UPS-anlæg til blandt andet DNU Skejby og Ny Hospital Herlev.

Den nordjyske ordre luner dog lidt ekstra for PM ENERGI, der selv har base i Nordjylland – men ellers adskiller den sig ikke væsentligt fra de andre ordrer PM ENERGI har leveret til sundhedssektoren, fortæller Carsten Madsen.

Faktisk kan der drages en parallel til PM ENERGI´s nødstrømsløsning på DNV-Gødstrup, det nye supersygehus ved Herning. Ydelsen på generatoranlæggene er identiske, og det byggetekniske design har også visse ligheder, forklarer Anders Olesen, salgschef hos PM ENERGI.

Nødstrømmen tilpasses altid behovet. På NAU er der behov for ni generatoranlæg på hver 1.100 kVA, et anlæg mere end i Gødstrup. I Aalborg installeres anlæggene også i 40 fods High Cube containere og placeres udendørs. Den samlede installation indeholder blandt andet køling, ventilation, step-up transformere og komplette elinstallationer, siger Anders Olesen og oplyser, at enhederne opbygges med Mecc Alte-generatorer og emissionsoptimerede motorer fra Kohler-SDMO i Frankrig.

At man på NAU skal levere UPS-løsningen, der sikrer en uafbrudt strømforsyning i sekunderne før nødstrømmen, adskiller sig dog i forhold til Gødstrup-projektet.

- Men UPS og generatoranlæg er to forskellige opgaver, vundet i to forskellige udbud. Begge løsninger er skræddersyet til NAU, understreger Anders Olesen.

Fortrøstningsfuld direktør

Med den aktuelle ordre, og en række andre projekter i støbeskeen, kan ledelse og medarbejdere hos Brønderslev-virksomheden se frem mod et spændende forår.

De sidste måneder af 2020 bød på en fornuftig ordreindgang, som Carsten Madsen udtrykker det, og selvom tiderne er uforudsigelige, er direktøren fortrøstningsfuld.

- Situationen kan hurtigt ændre sig, det ved vi. Derfor glæder vi os over den aktuelle aktivitet, siger Carsten Madsen.

img_1024

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Anders G. Gaardboe, som ny Projektleder for generator- og UPS-anlæg og Patrick O. Andersen, som ny Programmør.

De startede begge to den 04.01.21. Tá rigtig godt imod dem.

billede aggbillede poa

    Anders G. Gaardboe                                            Patrick O. Andersen

​​

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Thomas Glerup, som ny projektleder for generator- og UPS-anlæg og Allan B. Christensen, som ny Maskintekniker. 

De startede henholdsvis den 23.11.20 og den 07.12.20. Tá rigtig godt imod dem.

thomas k. glerupallan b. christensen

    ​Thomas Glerup                                                    Allan B. Christensen

Overmontør Per Bundgaard kunne den 24.07.20 fejre 25 års jubilæum hos PM ENERGI

Per Bundgaard er uddannet automekaniker og startede den 24. juli 1995 hos PM ENERGI A/S.

Hos PM ENERGI A/S arbejder Per i dag som overmontør, men i starten af hans ansættelse, arbejdede han i flere år som servicemontør, hvor han fast kørte til samtlige gasmotorer i hele Danmark, for at lave service og reparationer.

Per har meget rejseaktivitet i hans arbejde og har været utallige gange på Grønland, hvor han er meget vellidt af kunderne. Især på Grønland, hvor opgaverne kan være udfordrende, nyder kunderne godt af hans mange års erfaring og ekspertise.

For Per er ingen opgave for lille eller for stor. Han er en problemknuser, arbejdsom, pligtopfyldende og vellidt af sine kollegaer.

Fritiden bruges gerne på rejser, hvor naturen især nydes.

peb 25 års jubilæum

        Per Bundgaard​

PM ENERGI henter storordre på nødstrøm og UPS anlæg

PM ENERGI skal levere både generatoranlæg og UPS til en nordisk finanskoncern med globale aktiviteter.

Denne gang skal vi installere fire generatoranlæg på hver 2.500 kVA og fire UPS-moduler med en samlet effekt på 3 MVA. 

Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm, vi skal installere i koncernens danske hovedkvarter, der ligger i hovedstadsområdet.

Generatoranlæggene er effektmæssigt på niveau med de største i sundhedssektoren, og UPS-løsningen opbygges af anlæg fra den italienske samarbejdspartner Riello UPS.

Nødstrømmen tager højde for alle scenarier i tilfælde af et forsyningssvigt, hvor de fire Riello-anlæg fordeles på to lokationer i hver sin ende af bygningen for optimal sikring. Anlæggene er udstyret med avanceret batteriovervågning, optimeret ventilationsstyring og en virkningsgrad tæt på 97 procent i online mode.

UPS-anlæggene er designet til at stå i 40 graders varme uden effekten bliver påvirket. Det giver blandt andet en bedre driftsøkonomi, da kravene til køling reduceres markant. Det er den mest avancerede model i Next Energy-serien, der er valgt til projektet.

De fire generatoranlæg placeres ligeledes forskudt, og opbygges med blandt andet Mitsubishi motorer, Leroy Somer generatorer, Deif AGC-styringer og komplet røggas- og ventilationssystem.

Til trods for at opgaven først skal fysisk i gang ultimo 2021, er vi allerede i gang med at detailprojektere.

PM ENERGI er også involveret i etablering af en 50 mtr. høj skorsten. Vi har ligeledes ansvaret for alt, der vedrører nødstrømmen. I de mange nye erhvervsdomiciler er sikker forsyning en absolut topprioritet. Derfor bliver vi inddraget tidligt i processen, og får også flere byggetekniske opgaver. Det er en klar tendens vi mærker i alle brancher.

Anlægget skal sættes i drift 2022.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​