Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

På denne side deler vi ind i mellem nyhederne om, hvad vi foretager os i virksomheden samt om de spændende nye projekter, vi har i støbeskeen​.

Du kan dog følge med i flere nyheder og historier, hvis du hopper ind og følger med på vores Facebook ------>

eller LinkedIn. På disse to profiler deler vi oftere store som små nyheder samt informationer om nyansættelser, leveringer af produkter hos kunder og stillingsopslag, når vi mangler nye medarbejdere.

Overmontør Per Bundgaard kan den 24.07.20 fejre 25 års jubilæum hos PM ENERGI

Per Bundgaard er uddannet automekaniker og startede den 24. juli 1995 hos PM ENERGI A/S.

Hos PM ENERGI A/S arbejder Per i dag som overmontør, men i starten af hans ansættelse, arbejdede han i flere år som servicemontør, hvor han fast kørte til samtlige gasmotorer i hele Danmark, for at lave service og reparationer.

Per har meget rejseaktivitet i hans arbejde og har været utallige gange på Grønland, hvor han er meget vellidt af kunderne. Især på Grønland, hvor opgaverne kan være udfordrende, nyder kunderne godt af hans mange års erfaring og ekspertise.

For Per er ingen opgave for lille eller for stor. Han er en problemknuser, arbejdsom, pligtopfyldende og vellidt af sine kollegaer.

Fritiden bruges gerne på rejser, hvor naturen især nydes.

peb 25 års jubilæum

PM ENERGI henter storordre på nødstrøm og UPS anlæg

PM ENERGI skal levere både generatoranlæg og UPS til en nordisk finanskoncern med globale aktiviteter.

Denne gang skal vi installere fire generatoranlæg på hver 2.500 kVA og fire UPS-moduler med en samlet effekt på 3 MVA. 

Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm, vi skal installere i koncernens danske hovedkvarter, der ligger i hovedstadsområdet.

Generatoranlæggene er effektmæssigt på niveau med de største i sundhedssektoren, og UPS-løsningen opbygges af anlæg fra den italienske samarbejdspartner Riello UPS.

Nødstrømmen tager højde for alle scenarier i tilfælde af et forsyningssvigt, hvor de fire Riello-anlæg fordeles på to lokationer i hver sin ende af bygningen for optimal sikring. Anlæggene er udstyret med avanceret batteriovervågning, optimeret ventilationsstyring og en virkningsgrad tæt på 97 procent i online mode.

UPS-anlæggene er designet til at stå i 40 graders varme uden effekten bliver påvirket. Det giver blandt andet en bedre driftsøkonomi, da kravene til køling reduceres markant. Det er den mest avancerede model i Next Energy-serien, der er valgt til projektet.

De fire generatoranlæg placeres ligeledes forskudt, og opbygges med blandt andet Mitsubishi motorer, Leroy Somer generatorer, Deif AGC-styringer og komplet røggas- og ventilationssystem.

Til trods for at opgaven først skal fysisk i gang ultimo 2021, er vi allerede i gang med at detailprojektere.

PM ENERGI er også involveret i etablering af en 50 mtr. høj skorsten. Vi har ligeledes ansvaret for alt, der vedrører nødstrømmen. I de mange nye erhvervsdomiciler er sikker forsyning en absolut topprioritet. Derfor bliver vi inddraget tidligt i processen, og får også flere byggetekniske opgaver. Det er en klar tendens vi mærker i alle brancher.

Anlægget skal sættes i drift 2022.

Stort jubilæum og pension

I fredags fik vi fejret Administrativ koordinator Birgitte Mortensen, der den 1. januar kunne fejre 25 års jubilæum. Vi fik også taget pænt afsked med overmontør Henning Sørensen, der efter godt 21 års ansættelse er gået på en velfortjent pension. Et stort tillykke til Birgitte og tak for et godt samarbejde til Henning 😊

bgl og hs

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​