Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

På denne side deler vi nyhederne om, hvad vi foretager os i virksomheden samt om de spændende nye projekter, vi har i støbeskeen​.

Du kan dog følge med i flere nyheder og historier, hvis du hopper ind og følger med på vores Facebook ------>

eller LinkedIn. Her deler vi oftere store som små nyheder samt informationer om nyansættelser, leveringer af produkter hos kunder og stillingsopslag, når vi mangler nye medarbejdere.

​​

PM ENERGI støtter Knæk Cancer 2021

Statistikken viser, at hver 3. dansker rammes af kræft. Det betyder at vi alle kommer i berøring med kræft - på den ene eller anden måde og på det eller andet tidspunkt i livet. 

Sygdommen er derfor en fælles sag, som kræver en fælles indsats 💪 Så vi sammen kan bidrage til målet om at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et godt liv efter kræft. 

kc_emailbanner

Håndværker Peter Sørensen går på efterløn

Vi har i dag sagt farvel til vores Håndværker Peter Sørensen, som efter 10 års tro tjeneste har valgt at lægge arbejdshandskerne og gå på velfortjent efterløn. 

Peter har igennem sin ansættelse hos PM ENERGI haft mange forskellige arbejdsopgaver og har altid stået til rådighed med en hjælpende hånd til enhver slags opgave.

Da PM ENERGI købte Østergade 134 i 2016, skulle bygningen igennem en større renovering. Her var Peter drivkraften igennem hele forløbet og sørgede for at alt forløb planmæssigt. 

Udover arbejdsopgaverne i virksomheden, har han også haft ansvaret for renovering af flere lejligheder i firmaets udlejningsejendomme samt haft rollen som vicevært, når lejere har ringet med både store og små problemer. 

Peter er altid gået til opgaven med et smil og hans smittende humør, er noget vi alle har haft glæde af i det daglige. Han er hjælpsom og arbejdsom og så har der aldrig været den opgave, som han har sagt nej til. Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at have Peter med på holdet hos PM ENERGI. 

Tak for nu, Peter - Vi håber, du kommer til at nyde din nye tilværelse og ønsker dig alt det bedste fremover. 

1_2

Nyansættelse

Vi er rigtig glade for at kunne byde Henrik Laursen velkommen hos PM ENERGI, som ny El-teknisk projektleder i Teknisk afdeling.

Henrik kommer til at arbejde med forskellige el-tekniske projekter med fokus på styrings- og tavleombygning.

Vi glæder os til samarbejdet - Ta' godt imod ham. 

hl1

Hvad ville det betyde for dig, hvis nødstrømsanlægget rammes af nedbrud?

Med en serviceaftale hos PM ENERGI garanterer vi en høj driftssikkerhed på den komplette nødstrømsinstallation, herunder både service af UPS-anlæg og generatoranlæg.

✔ Anlæggets levetid forlænges

Anlægget bliver serviceret med specifikke intervaller, som udgangspunkt i henhold til fabrikantens forskrifter. 

✔ Det giver en økonomisk fordel

Nedbrud er ofte dyre men med forebyggende vedligehold minimeres risikoen for nedbrud og nedetid.

✔ Vi kontakter dig når det er tid til serviceeftersyn

Vi har overblikket og vores serviceledere kontakter dig og sørger for, at der løbende bliver lavet eftersyn på anlægget. 

✔Landsdækkende service 24/7

Med vores døgnbemandede vagtordning er vi kun ét opkald væk og kan være hos kunden inden for kort tid. 

Har du endnu ikke en serviceaftale hos PM ENERGI, kan du kontakte vores serviceafdeling her for en uforpligtende snak. 

servicebiler

Lej et generatoranlæg hos PM ENERGI

Vi tilbyder anlæg i alle størrelser - til alle formål.

Står du med et projekt eller et arrangement, der er afhængig af stabil strømforsyning fra et generatoranlæg? Så har vi løsningen. 

Vi har et bredt udvalg af generatoranlæg til udlejning. Anlæg, der findes i flere størrelser og kan bruges til alverdens forskellige formål. 

Vi udlejer kun kvalitetsanlæg, som altid er fuldt serviceret og klar til mange timers drift. 

Kontakt vores salgsafdeling her for at høre nærmere om udvalget af generatoranlæg til udlejning. Vi står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til lige netop dit projekt. 

udlejningsanlæg

PM ENERGI deltager i FMI Industridag d. 26. august 2021

På torsdag d. 26. august afholdes Forsvarsministeriets årlige FMI Industridag i Ballerup.

Hos PM ENERGI glæder vi os til at deltage i Industridagen og er ved at pakke og gøre det sidste klar, inden det går løs om en uge.

Kom forbi stand U08 og hils på.

Læs mere om FMI Industridag her

1

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Søren Larsen, som ny Arbejdsmand på Værkstedet.

Søren startede d. 5. juli og er allerede godt i gang med en masse forskellige opgaver.

Ta' godt imod ham.

sla

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Kristoffer Mikaelsen, som ny UPS-montør i Serviceafdelingen.

Kristoffer er uddannet elektriker og skal være med til at installere, idriftsætte og servicere UPS-anlæg.

Han startede d. 21.06.21 og er allerede godt i gang med spændende opgaver.

Ta' godt imod ham. 

billede kvm1

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Martin Zinck Mariager, som ny Produktionsteknolog i Teknisk afdeling. 

Martin er uddannet Produktionsteknolog og skal være med til at produktudvikle og tegne forskellige anlæg.

Han startede d. 01.06.21 - Ta' godt imod ham. 

billede mzm

Nyansættelser

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Heidi Larsen, som ny marketingmedarbejder og Martin Kjeldsen, som ny montør.

Heidi har en baggrund indenfor marketing og skal blandt andet være med til at optimere markedsføringen af PM ENERGI. 

Martin har tidligere været ansat hos PM ENERGI og vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage som montør på værkstedet. 

De startede begge d. 03.05.21 - Ta' godt imod dem. 

​​

billede hml

billede nmk

​​

PM ENERGI lander storaftale med Forsvaret

PM ENERGI har indgået en syvårig rammeaftale med Forsvaret.

Virksomheden skal forsyne Forsvaret med fem forskellige typer af mobile generatoranlæg. I første runde skal der leveres 30 anlæg. Men det er ikke nyt for direktør Carsten Madsen.

- Det er tredje gang vi indgår en kontrakt med dem af den her type. Vi lavede den første kontrakt i 1994, fortæller han.

Selvom det ikke er nyt, betyder det ikke, at det ikke luner gevaldigt, fortæller Carsten Madsen. Også selvom han ikke ved, hvor mange anlæg det bliver til over de næste syv år.

- Vi starter med 30 anlæg og ved der kommer flere. Hvor mange ved vi ikke. Det tror jeg heller ikke Forsvaret ved. Det er jo lidt ulykkeligt, at jo mere uro, der er i verden, jo mere regner det på os, siger han.

Fem forskellige typer

Rammeaftalen mellem PM ENERGI og Forsvaret indebærer udvikling, levering og support af fem forskellige typer mobile generatoranlæg. De skal erstatte Forsvarets nuværende udslidte anlæg og supplere eventuelle nye behov.

Carsten Madsen, direktør hos PM ENERGI, glæder sig til at komme i gang med udviklingen af de første enheder. Som udgangspunkt er der fokus på opbygningen af to typer anlæg. Den del kommer til at foregå i tæt samarbejde med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) og Ingeniørregimentet under Forsvarskommandoen.

- De (Ingeniørregimentet under Forsvarskommandoen, red.) skal teste anlæggene i praksis, inden vi starter produktion af større serier. Men vi ved allerede, vi skal levere 30 anlæg på henholdsvis 200 kW og 35 kW i begyndelsen af 2022, siger Carsten Madsen

PM ENERGI skal også forsyne Forsvaret med anlæg i ydelsesklasserne 100 kW, 15 kW og 7.5 kW.

Stage V implementeret straks

Generatoranlæggene skal kunne benyttes under barske forhold overalt i verden og skal derfor være af robust karakter. Eftersom reduktion af luftforurening, CO2-udledning og brændstofforbrug er vigtige elementer i aftalen, bliver alle anlæg udstyret med Stage V-motorteknologi,

Siden 2019 har alle non-road mobile maskinenheder været omfattet af EU-normen om Stage V, der skal sikre en reduktion af partikeludledningen fra dieselmotorer med yderligere 40 procent.

Selvom indfasningen af Stage V sker gradvist med en lang række dispensationsmuligheder, har PM ENERGI valgt at implementere den fra begyndelsen.

Forsvarsleverandør

PM ENERGI blev tildelt den syvårige kontrakt efter en omfattende EU-udbudsproces.

At det drejer sig om en leverance til Forsvaret er ikke anderledes end de mange andre opgaver PM ENERGI tumler med.

- Der foreligger et udbudsmateriale med nogle krav. Og det er ikke anderledes, end når vi byder på en opgave til et sygehus, siger Carsten Madsen.

Der er dog en fordel ved opgaven til Forsvaret.

- Der er noget tidshorisont på det. Vi kan planlægge og få det lavet og sætte produktionen mere i system og blive bedre til serieproduktion, siger Carsten Madsen.

At det drejer sig om serieproduktion får dog ikke nogen konkret betydning på Østergade i Brønderslev.

- Opgaven bliver lagt ind i ordremængden. Som sådan ændrer det ikke noget for os, men det er meget tilfredsstillende, vi har fået kontrakten i hus efter et koncentreret forløb. Aftalen passer perfekt til vores kompetencer og erfaring med lavudledende løsninger, siger Carsten Madsen.

Nyansættelse

Vi er glade for at byde velkommen til Kristian Hyldgaard Olsen der den 01.03.21, startede som Projektleder.

Kristian er et kendt ansigt hos PM ENERGI, da han i forbindelse med sin uddannelse til Maskinmester, har været i 9 måneders værkstedspraktik tilbage i 2017 og i efteråret 2020 skrev han sin bachelor opgave hos os.

Der er travlt i vores tekniske afdeling, så de første projekter er allerede overdraget til Kristian

Ta´ godt imod ham 

billede kho.

Nyansættelser

Vi er glade for at byde velkommen til Michael Nielsen, Projektleder, og Bjarne U. Pedersen, Montør. 

Michael har 13 års erfaring indenfor vores branche og bliver tilknyttet vores team på Sjælland, der nu tæller i alt 9 medarbejdere.

Bjarne har tidligere været ansat hos PM ENERGI og vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage. Denne gang skal han arbejde som Montør på vores værksted. 

Begge er allerede godt i gang med at arbejde på spændende projekter.

Ta´ godt imod dem.

billede mn.billede bup.

Nødstrømsspecialist vinder historisk hospitalsordre

​Den nordjyske nødstrømsspecialist PM ENERGI har sikret sig ordren på levering af ni generatoranlæg til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU).

Dermed står Brønderslev-virksomheden for hele nødstrømspakken til supersygehuset, da man tidligere også har vundet UPS-leverancen.

Carsten Madsen, direktør hos PM ENERGI, er godt tilfreds med at lande opgaven til NAU, og han kan samtidig notere sig endnu en sygehusreference på kundelisten. At det er en totalløsning, gør ikke tilfredsheden mindre.

- Inden for sundhedssektoren er det vores hidtil største projekt med både generatoranlæg og UPS-anlæg. Vi har lagt mange kræfter i projekteringen for at ramme præcis den løsning, der blev efterspurgt i udbudsmaterialet. Efter vi vandt kontrakten på de 22 UPS-anlæg i 2019, ville vi selvfølgelig også gerne stå for generatordelen, siger Carsten Madsen.

Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm PM ENERGI skal levere til Nyt Aalborg Universitetshospital. Supersygehuset på 170.000 kvadratmeter forventes at være fuldt funktionsdygtigt i 2023, men allerede nu er nødforsyningen godt på vej.

De ni generatoranlæg er under opbygning i produktionshallerne i Brønderslev og klar til levering i løbet af foråret.

Nødstrøm efter behov

PM ENERGI har også andre sygehuse i porteføljen. Der er tidligere leveret nødstrøm og UPS-anlæg til blandt andet DNU Skejby og Ny Hospital Herlev.

Den nordjyske ordre luner dog lidt ekstra for PM ENERGI, der selv har base i Nordjylland – men ellers adskiller den sig ikke væsentligt fra de andre ordrer PM ENERGI har leveret til sundhedssektoren, fortæller Carsten Madsen.

Faktisk kan der drages en parallel til PM ENERGI´s nødstrømsløsning på DNV-Gødstrup, det nye supersygehus ved Herning. Ydelsen på generatoranlæggene er identiske, og det byggetekniske design har også visse ligheder, forklarer Anders Olesen, salgschef hos PM ENERGI.

Nødstrømmen tilpasses altid behovet. På NAU er der behov for ni generatoranlæg på hver 1.100 kVA, et anlæg mere end i Gødstrup. I Aalborg installeres anlæggene også i 40 fods High Cube containere og placeres udendørs. Den samlede installation indeholder blandt andet køling, ventilation, step-up transformere og komplette elinstallationer, siger Anders Olesen og oplyser, at enhederne opbygges med Mecc Alte-generatorer og emissionsoptimerede motorer fra Kohler-SDMO i Frankrig.

At man på NAU skal levere UPS-løsningen, der sikrer en uafbrudt strømforsyning i sekunderne før nødstrømmen, adskiller sig dog i forhold til Gødstrup-projektet.

- Men UPS og generatoranlæg er to forskellige opgaver, vundet i to forskellige udbud. Begge løsninger er skræddersyet til NAU, understreger Anders Olesen.

Fortrøstningsfuld direktør

Med den aktuelle ordre, og en række andre projekter i støbeskeen, kan ledelse og medarbejdere hos Brønderslev-virksomheden se frem mod et spændende forår.

De sidste måneder af 2020 bød på en fornuftig ordreindgang, som Carsten Madsen udtrykker det, og selvom tiderne er uforudsigelige, er direktøren fortrøstningsfuld.

- Situationen kan hurtigt ændre sig, det ved vi. Derfor glæder vi os over den aktuelle aktivitet, siger Carsten Madsen.

img_1024

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Anders G. Gaardboe, som ny Projektleder for generator- og UPS-anlæg og Patrick O. Andersen, som ny Programmør.

De startede begge to den 04.01.21. Tá rigtig godt imod dem.

billede aggbillede poa

    Anders G. Gaardboe                                            Patrick O. Andersen

​​

Nyansættelse

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Thomas Glerup, som ny projektleder for generator- og UPS-anlæg og Allan B. Christensen, som ny Maskintekniker. 

De startede henholdsvis den 23.11.20 og den 07.12.20. Tá rigtig godt imod dem.

thomas k. glerupallan b. christensen

    ​Thomas Glerup                                                    Allan B. Christensen

Overmontør Per Bundgaard kunne den 24.07.20 fejre 25 års jubilæum hos PM ENERGI

Per Bundgaard er uddannet automekaniker og startede den 24. juli 1995 hos PM ENERGI A/S.

Hos PM ENERGI A/S arbejder Per i dag som overmontør, men i starten af hans ansættelse, arbejdede han i flere år som servicemontør, hvor han fast kørte til samtlige gasmotorer i hele Danmark, for at lave service og reparationer.

Per har meget rejseaktivitet i hans arbejde og har været utallige gange på Grønland, hvor han er meget vellidt af kunderne. Især på Grønland, hvor opgaverne kan være udfordrende, nyder kunderne godt af hans mange års erfaring og ekspertise.

For Per er ingen opgave for lille eller for stor. Han er en problemknuser, arbejdsom, pligtopfyldende og vellidt af sine kollegaer.

Fritiden bruges gerne på rejser, hvor naturen især nydes.

peb 25 års jubilæum

        Per Bundgaard​

PM ENERGI henter storordre på nødstrøm og UPS anlæg

PM ENERGI skal levere både generatoranlæg og UPS til en nordisk finanskoncern med globale aktiviteter.

Denne gang skal vi installere fire generatoranlæg på hver 2.500 kVA og fire UPS-moduler med en samlet effekt på 3 MVA. 

Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm, vi skal installere i koncernens danske hovedkvarter, der ligger i hovedstadsområdet.

Generatoranlæggene er effektmæssigt på niveau med de største i sundhedssektoren, og UPS-løsningen opbygges af anlæg fra den italienske samarbejdspartner Riello UPS.

Nødstrømmen tager højde for alle scenarier i tilfælde af et forsyningssvigt, hvor de fire Riello-anlæg fordeles på to lokationer i hver sin ende af bygningen for optimal sikring. Anlæggene er udstyret med avanceret batteriovervågning, optimeret ventilationsstyring og en virkningsgrad tæt på 97 procent i online mode.

UPS-anlæggene er designet til at stå i 40 graders varme uden effekten bliver påvirket. Det giver blandt andet en bedre driftsøkonomi, da kravene til køling reduceres markant. Det er den mest avancerede model i Next Energy-serien, der er valgt til projektet.

De fire generatoranlæg placeres ligeledes forskudt, og opbygges med blandt andet Mitsubishi motorer, Leroy Somer generatorer, Deif AGC-styringer og komplet røggas- og ventilationssystem.

Til trods for at opgaven først skal fysisk i gang ultimo 2021, er vi allerede i gang med at detailprojektere.

PM ENERGI er også involveret i etablering af en 50 mtr. høj skorsten. Vi har ligeledes ansvaret for alt, der vedrører nødstrømmen. I de mange nye erhvervsdomiciler er sikker forsyning en absolut topprioritet. Derfor bliver vi inddraget tidligt i processen, og får også flere byggetekniske opgaver. Det er en klar tendens vi mærker i alle brancher.

Anlægget skal sættes i drift 2022.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​