Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Afdelinger

​Vi er en landsdækkende virksomhed med 62 medarbejdere, der har som højeste prioritet at være tæt på vores kunder uanset hvor i Danmark de befinder sig.

Det er en af grundene til, at vi har hovedkontor i Brønderslev med salg, service og produktion under samme tag, og derudover har en fuldt bemandet afdeling på Sjælland. Derved dækker vores afdelingers kompetente medarbejderstab hele Danmark.

Mange års specialiseret viden og anciennitet er samlet i PM ENERGI; alle medarbejdere er branchekendte folk med stor erfaring i vores forskellige forretningsområder.

Vores 62 medarbejdere er fordelt i følgende syv afdelinger:

​Produktion

Beskrivelse på vej​

Salg

Beskrivelse på vej​

Service

Serviceafdelingen består af bl.a. vores servicechef, servicekoordinator og vores service- og salgstekniker. Derudover har vi en flok dygtige montører, der har en baggrund som elektriker/dieselmekaniker, og som varetager service- og reparationsopgaver (installationsopgaver) på både generatoranlæg i kontinuerlig drift, og serviceeftersyn af nødstrømsanlæg med få årlige driftstimer. Afdelingen består også af serviceteknikere med en relevant baggrund, som for eksempel maskinmester, der varetager service og fejlsøgning på generatoranlæg + UPS-anlæg.​

​Alle montører og projektledere arbejder med både produktion og installation af nye generatoranlæg, og med service- og reparations opgaver. Dette sikrer et kontinuerligt højt fagligt produktkendskab ved planlagte serviceeftersyn, og i forbindelse med fejlsøgninger på anlæg.

Teknisk afdeling

Vores projektledere i teknisk afdeling har alle en baggrund som maskinmester, og varetager opgaver i forbindelse med projektering, opbygning, fejlsøgning og service. Dette både som support pr. telefon og ved fejlsøgning på kundens anlæg ”on-site” i det nødvendige omfang.

UPS

Beskrivelse på vej​

​​

Reservedele

Via et stort lager af reservedele og et bredt net af leverandører, kan vores reservedelssælgere fremskaffe reservedele til både nye og udgåede modeller af diesel- og gasmotorer, generatorer, hjælpeudstyr som tavlekomponenter og hvad der ellers måtte opstå behov for. Vores lager rummer 20.000 varenumre og med kort varsel fremskaffer vi alle ikke-lagerførte reservedele.​

Bogholderi

Vores bogholderi er vores mindste, men absolut ikke mindst vigtige, afdeling. Her holdes der styr på bilag, ind- og udbetalinger, løn m.v. af vores kompetente bogholdere og regnskabsassistenter.

_________________________________________________________________

Har du behov for information om om nødstrøm, generatoranlæg, serviceeftersyn eller UPS-løsninger, står vi klar til at assistere - find vores kontaktoplysninger her eller brug formularen nedenfor.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​