Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Afdelinger

​Vi er en landsdækkende virksomhed med 62 medarbejdere, der har som højeste prioritet at være tæt på vores kunder uanset hvor i Danmark de befinder sig.

Det er en af grundene til, at vi har hovedkontor i Brønderslev med salg, service og produktion under samme tag, og derudover har en fuldt bemandet afdeling på Sjælland. Derved dækker vores afdelingers kompetente medarbejderstab hele Danmark.

Mange års specialiseret viden og anciennitet er samlet i PM ENERGI; alle medarbejdere er branchekendte folk med stor erfaring i vores forskellige forretningsområder.

​Produktion

I produktionen opbygger vi alle former for generatoranlæg. Vores medarbejdere har stor erfaring med konstruktion af mekaniske og tekniske løsninger. Videreuddannelse og kurser hos vores leverandører af komponenter, motorer og generatorer, sikrer et altid højt kompetenceniveau i produktionen. Uanset om du har behov for et mindre transportabelt generatoranlæg eller et stort nødstrømsanlæg, er processen den samme – og kvalitetskontrollen af den færdige løsning er omfattende. Intet anlæg forlader produktionen før alle komponenter, elinstallationer og styringer er gennemtestede.

Salg

Alle vores salgsingeniører har en omfattende teoretisk og praktisk baggrund. Teknisk viden og mange års erfaring er grundstenen i salgsafdelingen. Rådgivning om nødstrøm og forsyningssikkerhed er kernekompetencen, og vi tilpasser løsningen efter behovet. Vi lægger stor vægt på dialog og sætter os altid i kundens sted. Vi rådgiver om ethvert tænkeligt projekt inden for nødforsyning. Fra mindre mobile generatoranlæg til store komplekse totalleverancer i nødstrøm. Salgsingeniørerne arbejder tæt sammen med både projektafdelingen, produktionen og serviceafdelingen.

Service

Serviceafdelingen består af bl.a. vores servicechef, servicekoordinator og vores service- og salgstekniker. Derudover har vi en flok dygtige montører, der har en baggrund som elektriker/dieselmekaniker, og som varetager service- og reparationsopgaver (installationsopgaver) på både generatoranlæg i kontinuerlig drift, og serviceeftersyn af nødstrømsanlæg med få årlige driftstimer. Afdelingen består også af serviceteknikere med en relevant baggrund, som for eksempel maskinmester, der varetager service og fejlsøgning på generatoranlæg + UPS-anlæg.​

​Alle montører og projektledere arbejder med både produktion og installation af nye generatoranlæg, og med service- og reparations opgaver. Dette sikrer et kontinuerligt højt fagligt produktkendskab ved planlagte serviceeftersyn, og i forbindelse med fejlsøgninger på anlæg.

Teknisk afdeling

Vores projektledere i teknisk afdeling har alle en baggrund som maskinmester, og varetager opgaver i forbindelse med projektering, opbygning, fejlsøgning og service. Dette både som support pr. telefon og ved fejlsøgning på kundens anlæg ”on-site” i det nødvendige omfang.

UPS

Vi er officiel forhandler af UPS-anlæg fra italienske RIELLO UPS - en af Europas førende producenter. Når du installerer en UPS (Uninterruptible Power Supply, får du ikke kun en uafbrudt strømforsyning, men også din helt egen elforsyning. Alle medarbejdere i afdelingen er i tæt kontakt med vores leverandør og altid opdateret på de seneste tendenser. Vores stab er teknisk uddannede med indgående kendskab til de nyeste teknologier. Et stort produktsortiment gør, at vi altid kan skræddersy en UPS-løsning tilpasset netop dit behov.


​​

Reservedele

Via et stort lager af reservedele og et bredt net af leverandører, kan vores reservedelssælgere fremskaffe reservedele til både nye og udgåede modeller af diesel- og gasmotorer, generatorer, hjælpeudstyr som tavlekomponenter og hvad der ellers måtte opstå behov for. Vores lager rummer 20.000 varenumre og med kort varsel fremskaffer vi alle ikke-lagerførte reservedele.​

Bogholderi

Vores bogholderi er vores mindste, men absolut ikke mindst vigtige, afdeling. Her holdes der styr på bilag, ind- og udbetalinger, løn m.v. af vores kompetente bogholdere og regnskabsassistenter.

_________________________________________________________________

Har du behov for information om om nødstrøm, generatoranlæg, serviceeftersyn eller UPS-løsninger, står vi klar til at assistere - find vores kontaktoplysninger her eller brug formularen nedenfor.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​