Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mission​ og vision

Mission

​PM ENERGI A/S’ mission er på nationalt og internationalt plan at opfylde kundernes behov inden for energianlæg enten alene eller som systemløsninger med et højt teknologisk indhold.​

Vision​

​PM ENERGI vil være en lønsom vækstvirksomhed, der vil fastholde positionen som markedsleder i Danmark på nødstrømsløsninger. Det vil vi gøre ved at være en attraktiv arbejdsplads, der udstråler vindervilje og tiltrækker, fastholder og udvikler højt kvalificerede medarbejdere.

Derudover vil vi være kendt for at levere god service, være hurtige til at løse tekniske problemer og til at fremskaffe reservedele. Vi vil på alle produktområder være en kendt og respekteret samarbejdspartner samt fremstå som en seriøs og professionel samarbejdspartner hos vores leverandører.

Vores mål er at opnå tilfredse kunder når de køber nødstrømsanlæg, generatoranlæg, dieselmotorer, generatorer, UPS-anlæg og service hos PM ENERGI, hvor kvaliteten som minimum er på niveau med kundens forventninger.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​