Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mission​ og vision

Hos PM ENERGI A/S har vi følgende mission og vision​:

Mission

​PM ENERGI A/S’ mission er på nationalt og internationalt plan at opfylde kundernes behov inden for energianlæg enten alene eller som systemløsninger med et højt teknologisk indhold.​

Vision

​PM ENERGI vil være en lønsom vækstvirksomhed, der vil fastholde positionen som markedsleder i Danmark på nødstrømsløsninger. Det vil vi gøre ved at være en attraktiv arbejdsplads, der udstråler vindervilje og tiltrækker, fastholder og udvikler højt kvalificerede medarbejdere.

Derudover vil vi være kendt for at levere god service, være hurtige til at løse tekniske problemer og til at fremskaffe reservedele. Vi vil på alle produktområder være en kendt og respekteret samarbejdspartner samt fremstå som en seriøs og professionel samarbejdspartner hos vores leverandører.

Vores mål er at opnå tilfredse kunder når de køber nødstrømsanlæg, generatoranlæg, dieselmotorer, generatorer, UPS-anlæg og service hos PM ENERGI, hvor kvaliteten som minimum er på niveau med kundens forventninger.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​