Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mission​

PM ENERGI vil være en attraktiv arbejdsplads, der udstråler vindervilje og tiltrækker, fastholder og udvikler højt kvalificerede medarbejdere.

PM ENERGI vil fastholde positionen som markedsleder i Danmark på industrielle high-speed generatoranlæg og nødstrømsanlæg i området 2 – 2500 kW.

PM ENERGI vil have en stærk position i Danmark på markedet for industrielle dieselmotorer op til 600 kW.

PM ENERGI vil være en lønsom vækstvirksomhed.​

PM ENERGI vil være kendt for at levere en god service backup, være hurtige til at løse tekniske problemer og fremskaffe reservedele.

PM ENERGI vil på alle produktområder være en kendt og respekteret samarbejdspartner. Kvalitet er som minimum på niveau med kundens forventninger.

PM ENERGI vil fremstå som en seriøs og professionel samarbejdspartner hos vores leverandører.

Vores mål er at opnå tilfredse kunder når de køber nødstrømsanlæg, generatoranlæg, dieselmotorer, generatorer og service hos PM ENERGI. 

facebook-roundlinked-logo

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​

​​PM ENERGI A/S

Østergade 134

9700 Brønderslev​

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​