Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Aalborg Universitetshospital

Levering af samtlige UPS-anlæg til det nye Aalborg Universitetshospital

​Vi kan med stolhed vi kan meddele, at vi skal levere samtlige UPS-anlæg til det nye Aalborg Universitetshospital.


I alt 22 anlæg á 250 kW, samlet 5,5 MW, skal frem mod sommeren 2019 installeres på det nye supersygehus. Sammen med vores italienske leverandør RIELLO UPS har vi lagt mange kræfter i projektet for at udvikle den optimale løsning i forhold til driftsøkonomi og strømforbrug.

Integreringen af et aktivt filter i anlæggenes ECO mode funktion, sparer for eksempel energi, sideløbende med at strømmen fra nettet filtreres. Denne nyudviklede energibesparende feature udmønter sig i et minimalt tab og en meget høj virkningsgrad.

De 22 UPS-anlæg af typen NXE 250 skal kobles sammen til 4 enheder, som placeres på hver deres lokation på sygehuset. UPS-leverancen er til Uggerly Installation, som har den samlede el-entreprise for det nye Aalborg Universitetshospital. Byggeriet af det nordjyske supersygehus forventes færdiggjort i 2020.​

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​