Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Beredskabsstyrelsen

Beredskabsstyrelsen bliver hvert år kaldt ud til en lang række opgaver i ind- og udland. Ofte er der opstået et akut behov for livsvigtig nødstrøm. Generatoranlæg er derfor en uundværlig del af beredskabets materiel. Anlæggene sikrer blandt andet strøm til teltlejre, pumpeindsatser ved oversvømmelser og sikrer forsyningen til mobile hospitaler, lyskilder og rensningsanlæg. Vi er stolte af at have leveret nødstrøm til hjælp ved Beredskabets kritiske indsatser​.

Stabilitet, driftsikkerhed og fleksibilitet

Der benyttes flere forskellige generatoranlæg i forbindelse med Beredskabsstyrelsens operationer. Ydelsen i effekt varierer typisk fra 11,5 kVA til 440 kVA. Uanset hvilken effekt der er nødvendig, er stabilitet, driftsikkerhed og fleksibilitet nøgleord.

Vi har blandt andet leveret:

  • 2 stk. 440 kVA generatoranlæg
  • 1 stk. 330 KVA generatoranlæg
  • 7 stk. 153 kVA generatoranlæg
  • 24 stk. 110 kVA generatoranlæg
  • 2 stk. 63 kVA generatoranlæg
  • 10 stk. 12,5 kVA generatoranlæg
  • 6 stk. 11,5 kVA generatoranlæg

​SAMLET EFFEKT = 5241 kVA NØDSTRØM

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​