Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Energi Fyn

En fast del af nødberedskabet hos Energi Fyn er et mobilt generatoranlæg opbygget af PM ENERGI. Anlægget benyttes også til almindelige forebyggende serviceopgaver, hvor transformatorer tages ud af drift i forbindelse med almindelig servicering og vedligehold. Fra en almindelig villavej, til store industrivirksomheder og landbrug, er den mobile løsning i brug.

​​

​Mobilt generatoranlæg til Energi Fyn​

Vi har været ansvarlige for projektering og design af mobilt generatoranlæg opbygget på Scania-lastbil.

Leveringen til Energi Fyn består af:

  • ​1 stk. 630 kVA-generatoranlæg type V630 med Volvo Penta-motorer og Leroy Somer-generatorer
  • ​Motoriserede kabeltromler
  • ​Container med integreret ventilation og udstød
  • ​Speciel fremstillet dieseltank
  • ​Kontrolsystem med separat synkroniseringsboks

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​