Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Læsø

​Læsø er afhængig af en sikker nødstømsforsyning, hvilket vi har sikret ved levering af fem generatoranlæg.

Der er 2.000 fastboende borgere på Læsø - den største ø i Kattegat - et indbyggertal, der mangedobles om sommeren. Læsø er afhængig af turister, og færgen sejler mange gange i døgnet i højsæsonen, hvilket gør en sikker nødstrømsforsyning endnu mere relevant. Vi har leveret fem generatoranlæg á 1.000 kVA til backup af strømmen på den 118 kvadratkilometer store ø i tilfælde af netsvigt eller brud på søkablet.

Generatorløsning til Nord Energi

Leveringen til Nord Energi bestod blandt andet af følgende elementer:

  • ​​5 stk. 1000 kVA generatoranlæg indbygget i 40 fods High Cube containere
  • ​Køle- og ventilationssystem
  • ​Udstødningssystem
  • ​Emissionsoptimerede dieselmotorer
  • ​Komplet tanksystem med op til 60.000 liter diesel
  • ​Montage, idriftsættelse og test

​Se også artikel fra Installations Nyt om, at Nødstrømmen er sikret til Læsø​.

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​