Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Middelgrundsfortet

​I foråret 2019 leverede vi en nødstrømsløsning til Middelgrundsfortet ved København. Den lille ø var tidligere en del af Københavns Befæstning, der var et af de største fæstningsværker i Europa, men ejes i dag af Det Danske Spejderkorps og blev i foråret indviet som Ungdomsøen, hvor børn og unge tilbydes ophold med udfordrende aktiviteter og oplevelser.

Udover de åbenlyse udfordringer ved at levere et generatoranlæg til en ø midt i Øresund, der krævede at anlægget skulle hejses på en båd og sejles derover, krævede opgaven lidt ekstra, da mandskabsgangene i den tidligere fæstning er smalle og lave. Derfor måtte anlægget skilles ad og fragtes ind på en ”rulleskøjte”, for at blive samlet inde i midten af fortet igen.

Se generatoranlæggets rejse i galleriet nedenfor og læs mere i denne artikel, som Energy Supply har skrevet.

Nødstrømsløsning

Leveringen til Middelgrundsfortet bestod blandt andet af følgende elementer:

  • ​1 stk. 220 kVA-generatoranlæg type J200C3 med John Deere-motorer og Leroy Somer-generatorer
  • ​​Integreret brændstoftank
  • ​Styring med blinkfri tilbagekobling
  • ​Komplet udstødssystem
  • ​​Indbaksning, mekanisk montage, opstart og idriftsætning

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​