Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt Aalborg Universitetshospital

​Vi kan med stolthed meddele, at vi skal levere generator og UPS-anlæg til Nyt Aalborg Universitetshospital.

​Det er en omfattende totalløsning i nødstrøm vi skal levere til Nyt Aalborg Universitetshospital. Supersygehuset på 170.000 kvadratmeter forventes at være fuldt funktionsdygtigt i 2023, men allerede nu er nødforsyningen godt på vej.

9 generatoranlæg, på hver 1.100 kVA, er under opbygning i produktionshallerne i Brønderslev og klar til levering i løbet af foråret 2021.  Anlæggende installeres i 40 fods High Cube containere og disse skal placeres udenfor. Den samlede installation indeholder blandt andet køling, ventilation, step-up transformere og komplette elinstallationer. Enhederne opbygges med Mecc Alte generatorer og emissionsoptimerede motorer fra Kohler-SDMO i Frankrig. 

22 UPS-anlæg á 250 kW, samlet 5,5 MW, typen NXE 250 skal kobles sammen til 4 enheder, som placeres på hver deres lokation på sygehuset. Sammen med vores italienske leverandør RIELLO UPS har vi lagt mange kræfter i projektet for at udvikle den optimale løsning i forhold til driftsøkonomi og strømforbrug.

Integreringen af et aktivt filter i anlæggenes ECO-mode-funktion sparer for eksempel energi, sideløbende med at strømmen fra nettet filtreres. Denne nyudviklede energibesparende feature udmønter sig i et minimalt tab og en meget høj virkningsgrad.

nextenergy-nxe-250
img_1024

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​