Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sygehus Sønderjylland

Generatoranlæg og UPS-anlæg til Sygehus Sønderjylland i Aabenraa

I forbindelse med den fortsatte udvidelse af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, skal PM ENERGI levere flere generator- og UPS-anlæg. I første fase af sygehusets udbygning blev der i 2014 installeret to generatoranlæg á henholdsvis 700 og 1250 kVA til nødstrømsforsyning. I denne omgang skal vi levere to generatoranlæg á 1250 kVA med blandt andet komplet tankanlæg, ventilation og udstødningssystem.

Samtidig er vi også valgt som leverandør af to UPS-anlæg fra RIELLO UPS - begge fra den nye MultiPower 25 produktlinje. MultiPower-serien omfatter den eneste modulopbyggede UPS på markedet, hvor alle komponenter kan udskiftes UDEN at anlægget sættes i bypass. Det brugervenlige design giver ovenikøbet mulighed for, at man selv kan skifte moduler ved eventuelle fejl, da anlægget er sikret mod fejlbetjening.

Brugermenu og samtlige tekster er på dansk, og betjeningen foregår via en 7 tommer touchskærm. Leveringen af generator- og UPS til Sygehus Sønderjylland vil ske i foråret 2019.​

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​