Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sygehus Sønderjylland

I forbindelse med den fortsatte udvidelse af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa leverede vi flere generator- og UPS-anlæg. I første fase af sygehusets udbygning blev der i 2014 installeret to generatoranlæg á henholdsvis 700 og 1250 kVA til nødstrømsforsyning. I anden omgang leverede vi to generatoranlæg á 1250 kVA med blandt andet komplet tankanlæg, ventilation og udstødningssystem.

Samtidig er vi også valgt som leverandør af to UPS-anlæg fra RIELLO UPS - begge fra den nye MultiPower 25 produktlinje. MultiPower-serien omfatter den eneste modulopbyggede UPS på markedet, hvor alle komponenter kan udskiftes UDEN at anlægget sættes i bypass. Det brugervenlige design giver ovenikøbet mulighed for, at man selv kan skifte moduler ved eventuelle fejl, da anlægget er sikret mod fejlbetjening.

Brugermenu og samtlige tekster er på dansk, og betjeningen foregår via en 7 tommer touchskærm (se billeder nedenfor i galleriet). Leveringen af generator- og UPS til Sygehus Sønderjylland fandt sted i foråret 2019.​

Projektering, design, opbygning og indkøring

PM ENERGI A/S var ansvarlig for projektering, design, opbygning og indkøring, herunder også komplet installation af nye anlæg og kursus for driftspersonale.

Leveringen bestod af følgende elementer:

​​

  • 2 stk. 650 kVA generatoranlæg med Volvo Penta-motorer
  • ​Integrerede brænstoftanke
  • ​Levering af udstødningssystem
  • ​Levering af ventilationssystem
  • ​Ny generator- og effektfordelingstavle
  • ​Display for samlet overblik
  • ​Udskiftning af diverse bryder i undertavler
  • ​Montage, idriftsættelse og test​

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​