Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

TDC Tranbjerg

I TDC's jyske hovedkontor i Tranbjerg ved Aarhus er det i høj grad teknologien, der er i fokus, og herunder sikringen af teknologien. Derfor er vi stolte af, at have leveret en generatorløsning til sikring af netop teknologien i TDC's hovedkontor i Jylland.

2.000 ansatte har deres daglige gang i det 80.000 kvadratmeter store domicil. Det kræver strøm - og i dagtimerne bruges der hele 1,8 MW. Derudover har sikring af datacentre, UPS-anlæg og andet kritisk udstyr højeste prioritet. Nødstrømsforsyningen sker via 2 stk. 2.100 kVA generatoranlæg.

Projektering og design af systemer

PM ENERGI har været ansvarlig for projektering og design af samtlige systemer, herunder også projekt- og byggestyring frem til færdige nød-elværker.

Leveringen bestod af følgende elementer:

  • 2 stk. 2.100 kVA generatoranlæg type T2100 med Mitsubishi-motorer og Leroy
  • Somer-generatorer
  • Røggas-rør til eksisterende skorsten
  • Diesel dagtanke
  • Kølevandssystem
  • Styrings- og fordelingstavle
  • Montage, idriftsættelse og test

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​