Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vejrstation i Danmarkshavn

Vejrstationen i Nordøstgrønland leverer målinger til en lang række internationale bureauer. Vejret på den nordlige halvkugle bevæger sig fra vest mod øst, hvilket gør Danmarkshavns placering særdeles vigtig. Derfor er vi stolte over at have leveret en generatorløsning til Tele Greenland, der sikrer, at vejrstationen har strøm i al slags vejr.

De installerede generatoranlæg sikrer stabil strøm til alle funktioner på Vejrstation Danmarkshavn. En driftsikker forsyning har absolut højeste prioritet, når man befinder sig i Nordøstgrønland, midt i verdens største nationalpark på 972.000 km2 – langt fra civilisationen.

​​

Projektering, design, opbygning og indkøring

Vi har været ansvarlige for projektering, design, opbygning og indkøring, herunder også komplet installation af nye anlæg og kursus for driftspersonale.

Leveringen bestod af følgende elementer:

  • 3 stk. 50 kVA støjdæmpede generatoranlæg
  • Udstødningssystem med røggasvekslere til udnyttelse af spildvarme
  • Kølesystem med eksterne kølere og varmevekslere til udnyttelse af spildvarme
  • Ventilationssystem med temperaturstyring
  • Opgradering af eksisterende olie- og fjernvarmesystem
  • Ny generator- og effektfordelingstavle
  • Komplet SRO-anlæg
  • Kølevandssystem
  • Styrings- og fordelingstavle
  • Montage, idriftsættelse og test​

FacebookLinkedIn

PM ENERGI A/S er Danmarks førende leverandør af generatoranlæg, nødstrømsanlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer. Vi sikrer strømafhængige installationer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vi har siden 1942 leveret alle former for standard- og specialløsninger inden for generatoranlæg, nødstrømsanlæg, dieselmotorer og generatorer, dels opbygget som f.eks. generatoranlæg til nødstrøm eller generatoranlæg for elforsyning.

I dag leverer og servicerer vi ligeledes RIELLO UPS-anlæg, som vi er eneforhandler af i Danmark, Island, Færøerne og Grønland. Vi har ligeledes agentur på dieselmotorer fra FPT.

​Vi udfører komplette installationer – fra design og projektering til opbygning på eget værksted – til færdig installation, idriftsætning og servicering​​​​​.

Vi har landets stærkeste program i generatoranlæg og nødstrømsanlæg, og vi leverer nødstrøm fra 8 kVA til flere 1000 kVA til backup i tilfælde af strømsvigt.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardanlæg og opbygger specialanlæg tilpasset det aktuelle behov. Alle generatoranlæg og nødstrømsanlæg kan leveres som stationære eller mobile enheder, så det opfylder netop dine krav til forsyningssikkerhed.

​​PM ENERGI A/S

​Tlf: ​98 80 18 22

​Mail: salg@pmenergi.dk​